FIGYELEM, FIGYELEM!

Új helyen folytatódik a blog http://zsolt-78.blogspot.com

2011.12.11. 12:42 Zsolt78

Egy magyar Samuin

Sétálgatunk Andival az üzletsoron valamelyik nap. Kikerültünk egy "kissé" viseltes pólóban, koszos baseballsapkában csoszogó emberkét, mire az megszólal:

- Éljenek a magyarok!

Már egy ideje gondolkodtam rajta, hogy hátha összefutunk itt is egy adag magyarral (hiszen Mi mindenhol ott vagyunk!). De a következőre nem számítottunk!

Sétálunk a parton, a szép, hosszú partunkon, hát emberünknek ott van egy kicsi, összetákolt viskója a fák között. Két kutya meg vigyáz a biztonságra. Na, az egyik nekünk is rontott vicsorogva, de csak jelezni kívánta számunkra, hogy "ez itt az Én gazdim területe", ugyanis amikor közelebb ért, megálltam, felé fordultam és rászóltam: - Héé!
Na, erre meg is állt mindjárt, nem akart balhézni, csak vakkantott még néhányat, aztán visszament a gazdihoz, aki meg jókedvűen integetett nekünk és köszönt. Bár én ma elúsztam arrafelé, de nem akartam zaklatni az embert, úgy tűnik, a remete életmódot választotta, nem akarom megzavarni benne.

Érdekes... bár... Lehet, hogy ő csinálja jól? Hmmm...
-
-
-
-
-
See you later!

6 komment


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bnorbee83 2011.12.11. 12:54:32

Zsolti kezdjél bele a kunyhó építésbe, ha jól sejtem úgy sem akartok hazajönni.
Majd fogtok halat meg miegymást egy darab bottal, Andi megsüti a tűzön. Desszertnek egy kis fáról szedett gyümölcs...
Szomszédotok is van már :D
Azért néha írjatok pár sort. Esküvőre meg majd megyünk :P

Zsolt78 2011.12.11. 13:18:33

Hmmm, nem is volna rossz... Bár ez a jóember itt valamilyen sxinten csöves, ne feledjük. Jó, legalább nem fagy halálra... De tudod te milyen a legdurvább évszak az itteni 3 évszak közül? Monszunnak hívják, és idén egy augusztustól novemberig (!) tartó árvizet okozott Bangkokban. Itt nemtom, mi volt a helyzet, mert vidékkel a sajtó nem törődik, de itt is vannak homokzsákok mindenütt...

bnorbee83 2011.12.11. 15:41:16

@Zsolt78: Hát nem épp marasztaló, az tuti.
De olyankor kell hazalátogatni :P

V.Andras 2011.12.11. 18:03:39

Szerintem na maradjatok ott. Tessék csak hazamenni. Én sem vagyok ott, ti se legyetek! :-)

oxox 2011.12.12. 12:11:59

@Zsolt78: Mar megkaptad video formajaban a kikepzest, hogy kell egy lakatlan szigeten eleldegelni...ha az exkolleganak ment, akkor neked is mennie kell (sot elonyben vagy mert Wilson-nal komolyabb tarsad van.....akit meg is lehet enni :) )

Zsolt78 2011.12.14. 14:46:25

@oxox: naja, az asszony valamilyen szinten valóban ennivaló, no de kérem! Akkor ki mosogat el utána?
süti beállítások módosítása