FIGYELEM, FIGYELEM!

Új helyen folytatódik a blog http://zsolt-78.blogspot.com

2011.12.07. 09:03 Zsolt78

Úszó piac

Sziasztok! Nincs sok időnk, úgyhogy kép az most megint nuku, mert kapkodás van (tudjátok, ma este indul a busz Ko Samuira, magyar idő szerint du. 13:00-kor). Viszont egy kis időnk van arra, hogy beszámoljunk mai programunkról. A tegnapi palota- és állatkertlátogatásunk után (mely amúgy tök jóra sikeredett, nem is értem, miért nem írtam róla többet... csakhát a taxisok kicsit felcukkoltak:))))) ma ellátogattunk egy úszó piacra (nem itt Bangkokban, mert az csak hétvégén van). Ez már szervezett út volt, és egészen jó volt, noha már sejtettük, hogy mire számítsunk (beszámolók alapján), mégis nagyon kellemes kis kiruccanás volt. Erről is lesznek remek képek, meg videóztam is, hátha jobban átadja a hangulatot. Mert hangulatos volt, az szent!

Kb. 2,5 óra odaút volt, ott pedig egy kicsi folyón csónakokból árultak, és mi is csónakokban ülve vásárolhattunk, alkudhattunk. Aztán egyszercsak Andi kapott a nyakába egy ötméteres óriáskígyót, aztán persze én is :) Végül Andit kirángatta a csónakból a kígyós ember és a következő pillanatban már két kígyó lógótt Andi nyakában, míg a jóember fényképezte a mi fényképezőgépünkkel. Azután motoros csónakba szálltunk át, és átvittek ennek a kis folyócskának egy másik részére, ahol láthattunk banán- meg kókuszfarmot, illetve az ott lakó cölöpökön élő emberkéket. Aztán busz megint és visszahoztak 14:00-re. Szóval most pakolunk ezerrel, úgyhogy megyek.

A következő bejegyzésig legyetek rosszak! :)
Remélem lesz net Samuin is!!

see you later...
 

5 komment


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsolt78 2011.12.07. 09:08:09

@oxox: nem írtam bele, de valószínűleg sok minden változott, amióta itt jártál (jó, azóta mondjuk volt egy cunami, egy gazdasági válság, most az árvizek, stb).
Kaja nem volt benne, a csónakok ára nem volt benne... ez nyilván akkor derül ki, amikor odaértél. Még így is megérte, nem azért mondom, csak for info...

oxox 2011.12.07. 09:32:09

Hat igen az igaz lehet. A masodiknal mar mi is ereztuk a valtozast emberekben/korulmenyekben (a cunami kozte volt)... Az asszon meg meginkabb erezte, mert neki az elso utjan szinte mindent ingyen adtak, es kedvesebbek voltak...sajna ugy tunik tovabb romlott a helyzet... Nahh de majd lent a paradicsomban! Fekvos busszal mentek?

Zsolt78 2011.12.08. 02:47:59

Fekvős busz. Már itt is vagyunk, de még csak átmeneti a szállás. Majd írok.

Mazsi 86 2011.12.08. 15:23:35

Andi hogy tekint rád mióta megérezte egy igazán nagy kígyó közelségét??? :D :D

Zsolt78 2011.12.08. 17:40:39

@Mazsi 86: Már vártam ezt a beszólást, bütyök! :)
süti beállítások módosítása